Bilete - Opera Națională București (2024)

Informații generale

Biletele la spectacolele/ evenimentele Operei Naționale Bucureşti pot fi achiziționate de laCasa de bilete a Operei Naționale Bucureşti, de luni până vineri, între orele 10.00-13.00 şi 14.00-19.00 (plata se efectuează în numerar sau cu un card bancar), sau onlinepetickets.operanb.ro.

Biletele la spectacolele/ evenimentele Operei Naționale Bucureşti nu se pot rezerva în prealabil, fiind necesară achiziționarea lor directă prin unul dintre mijloacele sus-menționate.

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării.Biletul poate fi schimbat sau returnat doar în cazuri excepționale. Opera Națională București își rezervă dreptul de a menționa cazurile și modalitatea de returnare a banilor. Condițiile de rambursare sunt următoarele: amânarea sau anularea spectacolului, informarea incorectă a publicului pe site-ul oficial sau pe contul de Facebook al Operei Naționale București. Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe bilet nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentație ulterioară.

Accesul copiilor

În vederea asigurării confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani la reprezentațiile Operei Naționale București, cu excepția acelora dedicate lor, unde limita de vârstă este de 4 ani.

Spectacolele pentru copii ale Operei Naționale Bucureşti sunt:
„Motanul încălțat” de Cornel Trăilescu; „Hänsel şi Gretel” de Engelbert Humperdinck; „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici” de Cornel Trăilescu; „Frumoasa din pădurea adormită” de Piotr Ilici Ceaikovski.

Accesul studenților

Accesul studenților Universităților/ Facultăților de profil sau cu profil tangențial (Universitatea de Muzică, U.N.A.T.C, Universitatea de Arte etc.) este permis la orice reprezentație în limita locurilor disponibile, în baza prezentării carnetului sau a legitimației de student, vizat pe anul în curs.
Accesul studenților altor Universități/ Facultăți se poate face în aceleaşi condiții doar în cazul evenimentelor pentru care se anunțăîn prealabil acest lucru.

Informații suplimentare bilete

Pentru informații telefonice legate de evenimentele Operei Naționale Bucureşti şi disponibilitatea biletelor:deluni pânăvineri, între orele 10.00-13.00 şi 14.00-18.00, contact:(+4)0743.278.335/ (+4)021.310.26.61 sau (+4)021.314.69.80, interior 2188.

Pentru asistență telefonică legată de biletele achiziționate online şi informaţii în limba engleză:
de luni pânăvineri, între orele 10:00-18:00, număr de telefon (+4)0757.030.555, e-mail:bilete@operanb.ro.

Pentru informații telefonice privind achiziționarea de bilete pentru grupuri de elevi sau studenți:luni-vineri, între orele 10.00-17.00, număr de telefon +40743.295.030, email:maria.toba@operanb.ro, persoana de contact – Maria Tobă (Biroul Bilete Online – Organizare Spectacole)

____

L448/2006 Adulții cu handicap beneficiază de bilete de intrare la spectacole, muzee, manifestări artistice și sportive, astfel:

  1. a) adultul cu handicap grav sau accentuat, precum și persoana care îl însoțește beneficiază de gratuitate;

Hotărârea nr. 385/2004 privind accesul gratuit la actul de cultură, la nivel naţional, al pensionarilor care au activat minimum 10 ani în domeniul cultural-artistic beneficiază de intrări gratuite, pe bază de legitimaţii speciale, emise la solicitarea persoanelor interesate, la muzee, la case memoriale, în săli de cinematograf, la teatre, în alte instituții de cultură, din subordinea organelor administraţiei publice centrale sau locale.

TERMENI ŞI CONDIŢII CARD DE GRATUITATE

Începând cu luna 15.03.2024, pentru distribuirea locurilor gratuite conform legii, ONB, cu ajutorul tehnic al Bilet.ro, va emite carduri cu ID unic ce vor putea fi utilizate la Casa de Bilete a teatrului si online pe site-ul www.biletgratuit.ro. Pentru obţinerea cardului, persoana îndreptăţită se va prezenta personal la sediul ONB, Biroul Organizare Spectacole (lângă Casa de bilete) cu actele doveditoare + CI (copie si original) în zilele lucrătoare între orele 10:00-13:00.

ONB va aloca:

– pentru spectacole în Sala mare – 4 bilete duble pentru persoanele cu handicap şi 4 bilete duble pentru pensionarii din instituțiile de cultură

– pentru spectacole in foaier – 2 bilete duble pentru persoanele cu handicap şi 2 bilete duble pentru pensionarii din instituțiile de cultură

Utilizarea acestui card implică acceptarea necondiţionată şi respectarea termenilor şi condiţiilor detaliate mai jos:

  • – Cardurile asigură acces gratuit pentru un adult cu handicap grav/accentuat sau un pensionar care a activat minimum 10 ani în domeniul cultural-artistic şi deţine legitimaţie emisă de Ministerul Culturii, precum și persoana care îl însoțește. Cardul trebuie prezentat la Casa de bilete în momentul solicitării gratuităţii sau, în cazul solicitării online, trebuie introdus ID-ul imprimat pe acesta.
  • – Biletele obținute de titularii cardurilor nu sunt transmisibile.
  • – Accesul este permis doar la reprezentaţii din repertoriul ONB şi nu se aplică pentru alte spectacole găzduite de către ONB, sau la spectacolele extraordinare ONB (sunt considerate spectacole extraordinare acele spectacole a căror distribuție cuprinde un număr mare de artiști invitați sau un invitat de talie internațională, având un număr limitat de reprezentații).
  • – Valabilitatea cardului este de un an începând cu momentul intrării în posesie sau până la data expirării documentului justificativ și trebuie reînnoită personal la sediul ONB prin prezentarea în original şi copie a Certificatului/Legitimaţiei şi C.I.
  • – Titularul unui card poate solicita o invitație dublă o singură data la 2 săptămâni.
  • – Anularea unui spectacol nu implică nicio obligație din partea ONB.
  • – ONB îşi rezervă dreptul de a verifica identitatea persoanelor la intrarea în sala de spectacole şi de a refuza accesul în cazul în care sunt încălcate condiţiile şi/sau termenii.
  • – Pentru accesul cu fotolii rulante vă rugăm să contactaţi organizatorul cu cel puţin 7 zile înaintea evenimentului, având în vedere că această situaţie presupune rezervarea unor locuri speciale.

Accesibilizare

Moduri de accesibilizare

Mod de siguranță pentru epilepsie

Culori mai șterse & fără animații intermitente

Acest mod le permite persoanelor cu epilepsie să folosească site-ul în siguranță, eliminând riscul de convulsii care rezultă din animațiile intermitente sau intermitente și combinațiile de culori riscante.

Modul pentru deficiențe de vedere

Îmbunătățește elementele site-ului

Acest mod ajustează site-ul web pentru confortul utilizatorilor cu deficiențe de vedere, cum ar fi vederea degradată, vederea în tunel, cataractă, glaucom și altele.

Modul pentru dizabilități cognitive

Ajută la concentrarea asupra unui anumit conținut

Acest mod oferă diferite opțiuni de asistență pentru a ajuta utilizatorii cu deficiențe cognitive, cum ar fi dislexia, autismul și altele, să se concentreze mai ușor pe elementele esențiale ale site-ului web.

Modul prietenos ADHD

Reduce distragerile și îmbunătățește concentrarea

Acest mod îi ajută pe utilizatorii cu ADHD și tulburări de neurodezvoltare să citească, să răsfoiască și să se concentreze mai ușor pe elementele principale ale site-ului web, reducând în același timp semnificativ distragerile.

Mod pentru deficiențe de vedere

Permite utilizarea site-ului cu cititorul de ecran

Acest mod configurează site-ul web să fie compatibil cu cititoare de ecran precum JAWS, NVDA, VoiceOver și TalkBack. Un cititor de ecran este un software pentru utilizatori nevăzători care este instalat pe un computer și pe un smartphone, iar site-urile web trebuie să fie compatibile cu acesta.

Alte setări

Scalarea conținutului

Implicit

Lupă pentru text

Font special

Prietenos cu dislexia

Subliniază titluri

Subliniază linkuri

Mărimea fontului

Implicit

Înălțimea liniei

Implicit

Spațiere litere

Implicit

Aliniat la stânga

Aliniat la centru

Aliniat la dreapta

Setări vizuale

Contrast închis

Contrast deschis

Monochrome

Contrast puternic

Saturație mare

Saturație mică

Ajustați culorile textului

Ajustați culorile titlului

Ajustați culorile de fundal

Orientare ușoară

Fără sunete

Ascunde imaginile

Tastatura virtuală

Suport de citit

Fără animații

Mască de citire

Subliniază deasupra

Subliniază focus

Cursor mare închis

Cursor mare deschis

Taste de navigare

Bilete - Opera Națională București (2024)

References

Top Articles
T4 Blood Test: Purpose, Symptoms, High/Low Range
How to Read Thyroid Test Results: Free T4, Free T3 & More
Spasa Parish
The Machine 2023 Showtimes Near Habersham Hills Cinemas
Gilbert Public Schools Infinite Campus
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Finger Lakes 1 Police Beat
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Havasu Lake residents boiling over water quality as EPA assumes oversight
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Omni Id Portal Waconia
Banned in NYC: Airbnb One Year Later
Four-Legged Friday: Meet Tuscaloosa's Adoptable All-Stars Cub & Pickle
Patriot Ledger Obits Today
Harvestella Sprinkler Lvl 2
Storm Prediction Center Convective Outlook
Experience the Convenience of Po Box 790010 St Louis Mo
modelo julia - PLAYBOARD
Poker News Views Gossip
Abby's Caribbean Cafe
Joanna Gaines Reveals Who Bought the 'Fixer Upper' Lake House and Her Favorite Features of the Milestone Project
Pull And Pay Middletown Ohio
Navy Qrs Supervisor Answers
Trade Chart Dave Richard
Sweeterthanolives
How to get tink dissipator coil? - Dish De
Lincoln Financial Field Section 110
1084 Sadie Ridge Road, Clermont, FL 34715 - MLS# O6240905 - Coldwell Banker
Kino am Raschplatz - Vorschau
Classic Buttermilk Pancakes
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
'I want to be the oldest Miss Universe winner - at 31'
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Ice Hockey Dboard
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
A look back at the history of the Capital One Tower
Alvin Isd Ixl
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Rubrankings Austin
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Upgrading Fedora Linux to a New Release
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6519

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.